2.7. 3.7. 4.7. 5.7. 6.7. 7.7. 8.7. 9.7. 10.7. 11.7. 12.7. 13.7. 14.7. 15.7.

Kromě fotek tu máme pár informací navíc.

Počasí: polojasno po celý den, příjemné teploty

Jídelníček: paštiková pomazánka, rohlík, buchtičky se šodó, hradecká pomazánka s chlebem, zapečené filé se sýrem, brambory.

Nezapomeňte se sem podívat zase zítra.

Druhé zasedání obecní rady

Dopo:

Třída se probudila do sluníčka. V noci nás trošku trápila bouřka, ale už jsme na ni byli připraveni. Ráno na rozcvičku přiběhla ptáčátka a zacvičili jsme si ptačí tanec.

Před polednem jsme postupně vystoupali na náš hrad, kde jsme četli zjevovací pergamen. Bohužel fungoval jen, když jsme se postavili za toho, kdo ho četl. Když jsme se postavili do zástupu, viděli jsme Leontýnku i za denního světla a moc jí to slušelo.

Odpo:

Odpoledne jsme zašli na druhé veřejné zasedání rady obce, kde se jednalo o hradu Brtník, komu připadne. Z naší řady pozvali opět Jendu, který po celou dobu jednání rady stál, i když ho pan učitel upozorňoval: "Sedni si chlapče." Museli jsme dokázat, co jsme již udělali pro obec a hrad. Ale Pilátová nás ubíjela argumenty, co se kde stalo a co kde způsobili nezletilí. Domluvili jsme se s předsedou, že se pokusíme ukázat, co všechno dovedeme. Následně jsme se rozdělili do skupin a postupně jsme obcházeli stanoviště s úkoly- poznávání hub, kde bylo těžké poznat žampión, zapálit sirkou svíčku, vylovit míčky, ošetřit zraněného a postavit věž z pribiňáků. Po závodě došlo k hlasování, kdo tedy získá hrad. Pilátová hlasovala pro nás!!!!! Hrad jsme dostali.

Večer:

Konečně diskotéka! Skvělá hudba, hodně tance!

[]