2.7. 3.7. 4.7. 5.7. 6.7. 7.7. 8.7. 9.7. 10.7. 11.7. 12.7. 13.7. 14.7. 15.7.

Kromě fotek tu máme pár informací navíc.

Počasí: v noci silná bouřka, přes den slunečno, teplota 25 až 27

Jídelníček:vánočka s kakaem, segedínský guláš, kuřecí pomazánka s chlebem, nudle s mákem

Nezapomeňte se sem podívat zase zítra.

Hledání Francova nápoje

aneb získání zjevovacího pergamenu

Dopo:

Třída byla ospalá. V noci nás totiž probudila velmi silná bouřka. Spali jsme do rána třeba i po čtyřech na jedné posteli, protože jsme se báli. Nejlepší bylo, že jsme si nemuseli ráno čistit zuby, ba ani mýt se, protože netekla voda, nešel proud. Jouza nám zajistil pitnou vodu a neustále telefonoval na VČE. Po snídani jsme byli vyzváni rytířem z Brtníku, abychom šli pomoci hledat FRANCŮV nápoj, protože ho bolí všechny klouby z celonočního hlídání našeho hradu.

Každý z nás si ve skupinách přidělal na sebe balonek, což byl náš život a na povel jsme ve vymezeném prostoru hledali ukrytý nápoj. Někteří z nás přišli o svůj život a museli si jít pro nový. Stádo, což je název jedné z našich skupin, našlo hledaný Francův nápoj.

Odpo:

I dnes jsme využili náš skromný bazén k osvěžení a junioři k trénování na velkou vodní nádrž.

Večer:

Objevil se zjevovací pergament. Uvidíme zítra,zda a jak funguje.

Po večeři jsme naladili hlásky a mohli jsme se zapojit do pěvecké soutěže. Přijali pozvání i celebrity do poroty. Ale největší potlesk získal ve 21:17 střídavý elektrický proud, který ožil. Moc se na dnešní noc těšíme, protože už se chceme vyspat, tak doufáme, že se nám bouřka vyhne.

[]